onsdag 22 april 2009

Tänkte bara skriva nåra saker, inga Johan-fans ska ta åt sig!
Detta är till dom som inte gillar Johan
1. Om ni tycker Johan är så ful, bög osv. Varför går ni in på hans blogg, bdb och kommenterar massa elaka saker, strunta i honom istället om ni inte gillar han!
2. Låt oss fans vara! Vi bryr oss inte om vad du/ni tycker om Johan, tycker du att han är dålig så får du tycka det, men låt oss som gillar honom göra det!
3. Anmäl inte våra bilder på Johan, alla bilder har vi ju hittat på internet från andra sidor och det står ingenstans att det är Copyright på dom, om Johan blir fotad och bilden läggs ut på internet så är det ju självklart att hans fans sparar den direkt och det vet Johan.Och är det nån copyright bild så kan dom ju skriva det eller märka den.Ibland brukar fotografer fota på publiken och lägga ut bilden, ska han gå och fråga alla där om det är OK att han lägger ut den på sin blogg/hemsida eller vad det nu är?Det kanske blir flera 20-30 pers eller ännu mer folk med på bilden.
4. En annan grej jag också har tänkt på är att ni går in på te.x min bdb, kollar igenom alla bilder, kommenterar under varje bild och det brukar stå typ " Vem bryr sig om Johan Palm? "Ni gör ju det eftersom ni måste kolla igenom hela min bdb och även kommentera!
Som jag skrev innan, inga Johan-fans ska känna sig träffade! ;)

2 kommentarer:

  1. bra skrivet och jag håller med dig !! dom behöver ju inte kolla på bilderna på han och va inne på olika sidor med bilder på han och skriva elaka komentarer!! det är ju bara töntidg och fånigt och det känns somom dom som gör så är avensjuka på han och vill va exakt som han!!

    SvaraRadera
  2. Lord Cruzader02 juli, 2009 01:33

    1. För att vi har yttrandefrihet i det här landet och vi störs av att en kille som ser ut och sjunger som en tjej uppmärksammas på tv.

    2. För att alla som gillar honom är retards och det är vår rätt att upplysa er om vilket jävla skämt Johan Palm är.

    3. Bara kul att störa er överkänsliga blondifjortisar. :D

    4. Bryr mig egentligen inte om Johan Palm. Finns mycket viktigare saker här i livet, men allt man gör här i livet är inte viktigt. Som när ni fjortisar skriver "I <3 Johan Palm!" tusen gånger på bloggar som denna eller på väggarna där hemma.

    Förövrigt anser jag att Johan Palm skulle se lite mer vettig (manlig/normal) ut om han odlade skägg och slutade färga håret som ett mongo.

    Bless you!
    /LordCruzader

    SvaraRadera